Strona główna/Polityka prywatności

Polityka prywatności

Szanujemy Państwa prawo do prywatności

Dlatego Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji informuje, że dane osobowe, tj. imię i nazwisko użytkownika, adres e-mail lub/i dane teleadresowe podawane dobrowolnie przez użytkowników w formularzach udostępnionych w serwisie internetowym Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji są używane jedynie do:

  • nawiązania kontaktu z użytkownikiem związanego z zapytaniem ofertowym, pytaniem lub komentarzem, na który użytkownik oczekuje odpowiedzi,
  • przesyłania wiadomości e-mail lub sms (informacji o wprowadzanych zmianach na stronie WWW, publikowanych aktualności, komunikatów i powiadomień zgodnie z wskazanymi preferencjami) zamówionych przez użytkownika,
  • wykonania usługi, którą użytkownik zamówił lub którą wyraził zainteresowanie,
  • wewnętrznego badania zainteresowania grupami produktów lub elementów strony internetowej.

Wszelkie dane użytkownika otrzymane przy użyciu serwisu internetowego Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji przeznaczone są wyłącznie na użytek Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji. Dane te nie będą sprzedawane, nie będą też udostępniane osobom trzecim.
Dane osobowe dotyczące konkretnego użytkownika będą przetwarzane dla celów opisanych powyżej jedynie wówczas, gdy użytkownik wyrazi na to odpowiednią zgodę w wypełnianym formularzu, o którym mowa powyżej. Użytkownik ma prawo odwołać w każdym czasie zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych. W tym celu winien on wysłać do Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji wiadomość e-mail na adres poczty elektronicznej biuro@mosir.czeladz.pl z prośbą o usunięcie jego danych osobowych. Usunięcie tych danych może jednak skutkować zaprzestaniem przesyłania użytkownikowi zamówionych wiadomości (e-maili, sms-ów)
Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie z przepisami prawa, w tym w szczególności zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tj. z dnia 13 czerwca 2016 r., Dz.U. z 2016 r. poz. 922) z późn. zm.)

 Przeglądarka internetowa a pliki cookies

W niektórych przypadkach identyfikacja i związany z nią zindywidualizowany dostęp oparte są na cookies, jednak najczęściej konieczna jest przynajmniej jednorazowa autoryzacja użytkownika za pomocą hasła w czasie sesji. Wyłączenie cookies w przeglądarce zazwyczaj nie uniemożliwia korzystania ze strony internetowej http://shop.mosir.czeladz.pl/, ale może spowodować utrudnienia. Cookies są również używane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji o korzystaniu z serwisu Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji przez użytkowników.

Każda przeglądarka internetowa umożliwia zarządzanie sposobem korzystania z plików cookies poprzez modyfikację jej ustawień. Wprowadzenie zmian jest bardzo proste, ale należy pamiętać, że wyłączając lub ograniczając obsługę plików cookies niektóre z funkcjonalności strony internetowej Miejski Ośrodek
Sportu i Rekreacji mogą być dla użytkownika niedostępne. W każdej chwili możliwe jest przywrócenie obsługi cookies.

Dla przykładu podajemy linki do zmiany ustawień cookies w najpopularniejszych przeglądarkach:

Pamiętaj, że na naszej stronie pliki cookies mają za zadanie zapewnić Ci komfort i wygodę jej użytkowania. NIE ZBIERAMY (i nigdy nie będziemy) żadnych danych, które mogłyby Cię zidentyfikować.

Korzystając z naszej strony internetowej, pozostają Państwo anonimowymi tak długo, aż sami Państwo nie zdecydują inaczej.

do góry
W związku z dużą ilością pytań dotyczących nowo otwartego basenu w Czeladzi informujemy iż Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji nie jest zarządcą tego obiektu. Wszystkie pytania dotyczące wspomnianego kąpieliska prosimy kierować do Czeladzkich Wodociągów. Trwa Narodowy Spis Ludności - wejdź na www.spis.gov.pl